Fotostudio Utrecht

Fotostudio Utrecht

Viewfinders is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in professionele fotografie en beeldbewerkingen. Wij richten ons op bedrijven, reclamebureaus, webshops, retail en magazines. Viewfinders heeft een eigen fotostudio in Utrecht Leidsche Rijn, op een steenworp afstand van de A2. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsfotografie, dierenfotografie, portretfotografie of productfotografie  

Professionele fotografie in onze eigen studio

Viewfinders heeft een eigen fotostudio, met alle gemakken voorzien. Al meerdere jaren werken wij hier samen om tot de mooiste resultaten te komen met onze klanten. In onze studio hebben wij verschillende apparatuur, zodat het licht helemaal afgestemd kan worden op de sfeer die gefotografeerd moet worden. Daarnaast kan er gewerkt worden met verschillende achtergronden. Vaak komen foto’s het beste uit in een lichte achtergrond, zeker wanneer het gaat om productfotografie. Wanneer er gefotografeerd wordt met een lichte achtergrond gaat de volledige focus naar het product.  

Professionele fotografie bij u op locatie

Wij fotograferen in onze eigen studio, of bij bij u op locatie. Indien gewenst richten wij bij u op locatie een complete tijdelijke studio in.

Altijd een geweldige resultaat

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies in te spelen op de wensen en behoeften van de klant. Keer op keer weten wij samen met de klant tot een geweldig resultaat te komen. In ons portfolio vindt u een overzicht van de verschillende (zeer uiteenlopende) opdrachten die wij hebben mogen doen.

Contact

Wanneer u vragen heeft over bedrijfsfotografie, dierenfotografie, portretfotografie of productfotografie neem dan gerust contact met ons op. Wij zien u graag terug in onze fotostudio in Utrecht.


Viewfinders BV | krommewetering 101-k | 3543AN Utrecht | t +31 6 54 79 77 06 | m +31 6 54 79 77 06 | studio@viewfinders.nl

© 2016 Website door Giani IT Solutions